Αν.Ευθυμίου: Ναι στην Ευρώπη, όχι στο διχασμό!

euthimiou andreas mosxato tavros

Με αφορµή το ∆ηµοψήφισµα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015, ο ∆ήµαρχος Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Βρισκόµαστε σε ένα κρίσιµο σταυροδρόµι για το µέλλον της χώρας µας. Το ∆ηµοψήφισµα της Κυριακής θα καθορίσει σε µεγάλο βαθµό την µετέπειτα πορεία της. Η σταθερή µου θέση επί του θέµατος είναι µία και ειλικρινής. Είµαι στο πλευρό του δοκιµαζόµενου λαού µας, συµµεριζόµενος τις αγωνίες όλων µας για το µέλλον. Είµαι αντίθετος στο διχασµό και στις διαιρέσεις της κοινωνίας µας. Θεωρώ ότι η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας είναι η καλύτερη λύση. Μία Ευρώπη που στηρίζεται στην αλληλεγγύη των λαών και δεν θα λειτουργεί σε βάρος των ανθρωπίνων και δηµοκρατικών δικαιωµάτων. Ειδικά για την πορεία της Αυτοδιοίκησης και της υλοποίησης του αναπτυξιακού της ρόλου, καθοριστικό ρόλο παίζει ο ευρωπαϊκός προσανατολισµός της χώρας µας.
Από την πλευρά µου, τις κρίσιµες τούτες ώρες, κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό, στην κυβέρνηση και στα πολιτικά κόµµατα του δηµοκρατικού τόξου και πριν από όλα στους Ευρωπαίους εταίρους, να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο διαλόγου προκειµένου να βρεθεί λύση προς όφελος των πολιτών, της χώρας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της.
Σε τοπικό επίπεδο καλώ και ζητώ από τις πολιτικές δυνάµεις και τους πολίτες να διατηρήσουν ήπιο κλίµα, χωρίς οξύτητες και ενέργειες που µπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις και πολώσεις».

Pin It

eep logo