Σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής τα αδιάθετα των Λαϊκών Αγορών

laiki agora proionta

Παραδόθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου κατόπιν συνεννόησης με τον Γ. Πατούλη

Την απόφαση να διατεθούν σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων τα προϊόντα που είχαν προμηθευθεί οι επαγγελματίες πωλητές για τις λαϊκές αγορές που θα γίνονταν σήμερα Σάββατο αλλά λόγω της κυβερνητικής απόφασης θα είναι αδιάθετα, έλαβαν κατόπιν σχετικής συνεννόησης ο Περιφέρειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δ. Μουλιάτος.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε την ΠΟΣΠΛΑ και προσωπικά τον κ. Μουλιάτο κατά τη χθεσινή τους συνάντηση για τη διάθεση προσφοράς, προς το κοινωνικό σύνολο.
Η παράδοση των προϊόντων, υπό την τήρηση αυστηρών όρων υγιεινής, το Σάββατο και ώρα 1 το μεσημέρι στο κτήριο του Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται επί της οδού Τρώων 1 και Χαλκίδος στο Περιστέρι.
Έχουν κληθεί να παραστούν ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφ. Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και ο Γ. Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:
«Σε συνεργασία με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών στηρίζουμε έμπρακτα συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας. Αυτή η εθνική μάχη απαιτεί συστράτευση όλων μας για το κοινωνικό καλό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Πρόεδρό της Δ. Μουλιάτο που αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας, επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανιδιοτελούς αλληλεγγύης».

 

eep logo