Ανακοίνωση για τα σκουπίδια στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

skoupidia sakoules

"Μην βγάζετε απορρίμματα όλες τις ώρες στους δρόμους, αλλά μόνο αργά το βράδυ"

Έκκληση του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου προς τους δημότες και τους επαγγελματίες του Δήμου να διαχειριστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους, καθ’ όλη τη διάρκεια λήψης των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παρακαλούμε για την τήρηση των κάτωθι :

Μην βγάζετε απορρίμματα όλες τις ώρες στους δρόμους, αλλά μόνο αργά το βράδυ, για να τα παραλαμβάνει το απορριμματοφόρο και να μην μένουν πολλές ώρες στους κάδους.
Μην βγάζετε ογκώδη αντικείμενα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Πέραν της αποκομιδής, πραγματοποιούνται καθημερινά καθαρισμοί και απολύμανση δρόμων πλατειών σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.
Μην βγάζετε στους δρόμους χόρτα και κλαδέματα διότι η απομάκρυνσή τους δεν είναι εύκολο να γίνει σε σύντομο διάστημα, λόγω των αδειών ειδικού σκοπού των εργαζομένων .
Παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας εργάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια λήψης των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, ζητάμε υπευθυνότητα και κατανόηση από τους δημότες και τους επαγγελματίες του Δήμου.

Προστατεύουμε τόσο τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου όσο και τους δημότες μας!