Πρόγραμμα Υποτροφιών σε μαθητές μέσης εκπαίδευσης

mathites panelladikes eksetaseis

Στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις οικογένειες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, διοργανώνει μέσω του Γραφείου Παιδείας του Δήμου πρόγραμμα υποτροφιών σε μαθητές μέσης εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα διοργανώνεται σε συνεργασία με ιδιωτικά φροντιστήρια της πόλης μας, τα οποία και καταγράφονται, μαζί με τις υποτροφίες που προσφέρουν, στο σχετικό έγγραφο που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Στη σελίδα του Δήμου έχει αναρτηθεί και η φόρμα ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των υποτροφιών.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα κατατίθενται από την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 έως και την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 στο Γραφείο Παιδείας, π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου), από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 έως τις 14.00 (τηλ. 2132036250).

Μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά:
• Εκκαθαριστικό σημείωμα δύο τελευταίων ετών
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
• Κάρτα ανεργίας σε ισχύ (αν υπάρχει)
• Τελευταίος έλεγχος προόδου του μαθητή
Προκειμένου για την αξιολόγηση των αιτήσεων έχει συσταθεί τριμελής επιτροπή από τους:
- Βιβλιοδέτη Μαρία, Εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας
- Κελεσίδης Δημήτρης, Αντιπρόεδρος Β/θμιας εκπαίδευσης
- Καρύδη Κατερίνα, Δημοτική Σύμβουλος και εκπαιδευτικός

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Στο Δήμο μας συνεχίζουμε την προσπάθεια ενίσχυσης των μαθητών μας που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κάλυψη των εκπαιδευτικών τους αναγκών. Έτσι, πέρα από το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας και το πρόγραμμα των δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων που έτρεχαν την προηγούμενη σχολική χρονιά, ξεκινάμε με το Γραφείο Παιδείας του Δήμου το πρόγραμμα των υποτροφιών μέσης εκπαίδευσης σε συνεργασία με φροντιστήρια που λειτουργούν στην πόλη μας.»

eep logo