Τραγούδια του έρωτα και παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις

apokria ntefi

Στο Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

• Παρασκευή, 14/2/20: Αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας», στις 21.00: Τραγούδια του έρωτα από τον Άκη Δείξιμο
• Σάββατο, 15/2/20: αποκριάτικα party για τους μαθητές των σχολείων μας στο AthensHeart
• Κυριακή, 16/2/20, πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου, στις 11.00, παιδική μασκαράτα

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζονται και το επόμενο τριήμερο, με ευκαιρίες διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη, στις 9 το βράδυ, στο αμφιθέατρο “Νίκος Τεμπονέρας”, στον Ταύρο (Αγίας Σοφίας 16), θα απολαύσουμε, με ελεύθερη είσοδο, τον Άκη Δείξιμο σε μία συναυλία αφιερωμένη στον έρωτα. Τη συναυλία θα ανοίξει ο ZTS.

To Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, οι μαθητές των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας θα διασκεδάσουν και θα χορέψουν σε εκδηλώσεις ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς στο AthensHeart, στον Ταύρο (Πειραιώς 180). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η πρόσκληση που θα τους διανεμηθεί στα σχολεία.

Οι παιδικές εκδηλώσεις συνεχίζονται και την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου-έναντι Δημαρχείου, με την καθιερωμένη παιδική μασκαράτα. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να φορέσουν τη στολή τους ή να δημιουργήσουν τις δικές τους ευρηματικές αποκριάτικες ενδυμασίες και να έρθουν να τις παρουσιάσουν σε ένα αποκριάτικο διαγωνισμό με πολύ κέφι, μουσική και δωράκια. Η Κατερίνα Καρύδη και η εκπληκτική κριτική μας επιτροπή θα συμβάλλουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο στην όμορφη παιδική γιορτή.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες των πολιτών μας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα και να ψυχαγωγηθούν, με ελεύθερη είσοδο. Την Παρασκευή, ημέρα των ερωτευμένων, προσκαλώ όλους τους δημότες μας να έρθουν στο ‘στολίδι’ της πόλης μας, στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας», για να απολαύσουμε ένα μουσικό πρόγραμμα με τον Άκη Δείξιμο σε τραγούδια του έρωτα. Το Σαββατοκύριακο, στη συνέχεια, τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους θα περάσουν όμορφα στις παιδικές μας εκδηλώσεις. Όλη η πόλη γιορτάζει! Τα σχολεία μας και οι Σύλλογοι της πόλης μας δημιουργούν ακόμα πιο γιορτινό κλίμα με τις δικές τους αποκριάτικες εκδηλώσεις, τις οποίες πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας!»

Pin It