Το Καρναβάλι ξεκίνησε στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου!

karnavali mosxatou 2020

«Ζωντάνεψαν» οι δρόμοι και οι πλατείες με χρώμα-μουσική και ρυθμό

Εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού

Ρυθμός, χρώμα και αστείρευτο κέφι σηματοδότησαν και φέτος την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου με τη συμμετοχή του Βραζιλιάνικου συγκροτήματος κρουστών Quilombo, με το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, αλλά και με το Colour Day Festival.

Η Λεωφόρος Μακρυγιάννη, αλλά και η Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου «ζωντάνεψαν» για 31η χρονιά από τους συμμετέχοντες του κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού, οι οποίοι ντυμένοι στα κόκκινα, με ευρηματικούς τίτλους και αγιοβασιλιάτικες στολές, δε δίστασαν να γίνουν «πολύχρωμοι» με τα χρώματα από τη δράση του Colour Day Festival, δίνοντας μια μικρή πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει στη φετινή διοργάνωση του Καρναβαλιού.

Δείτε το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων.

Εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού

Την Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και η οργανωτική ομάδα του κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού προσκαλούν τους πολίτες και τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι να έρθουν από τις 10.30 έως τις 14.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ, Πλ. Εθνικής Αντιστάσης, Χαλκίδη 21, στην εθελοντική Αιμοδοσία, στέλνοντας ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας.

karnavali mosxatou egthymiou 2020

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, στην έναρξη των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους να αφήσουν για λίγο τις έγνοιες και τις ανησυχίες και να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, ενώ ευχαρίστησε όσους εργάζονται με κέφι για το καρναβάλι, αιρετούς, υπηρεσιακούς παράγοντες και κυρίως τα πληρώματα που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στις μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις του Δήμου, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, ένα θεσμό για την πόλη μας, που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του προκαλώντας με τους γρίφους και τα παιχνίδια του τους νέους του Δήμου μας.

Pin It