Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική Αθηνών- Λαμίας

xionia forthgo

Eίχε απαγορευτεί νωρίτερα λόγω χιονόπτωσης στο Σχηματάρι

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας που είχε απαγορευτεί νωρίτερα λόγω χιονόπτωσης στο Σχηματάρι, ενώ γινόταν αναστροφή στα διόδια Αφιδνών. Την ίδια ώρα μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, που είχε διακοπεί το πρωί στη Μάνδρα.

Ωστόσο διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Χασιάς από το ύψος της Μονής Κλειστών και στα δύο ρεύματα, ενώ παραμένει κλειστή και η λεωφόρος Πάρνηθος.

Πριν από περίπου μία ώρα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στην Πεντέλη, που είχε διακοπεί τη νύχτα, τόσο από Διόνυσο προς Νέα Μάκρη, όσο και από την Ανατολή μέχρι το Στρατιωτικό νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι σήμερα, γύρω στις 5 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις στην Αττική, για να απομακρύνει άτομα που είχαν παγιδευτεί στα αυτοκίνητα τους επειδή δεν είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πρόκειται για τρία άτομα από την περιοχή αγίας Τριάδας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, πέντε άτομα από αυτοκίνητο στα Βίλια και ένα στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας στη Μάνδρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

eep logo