Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στο Μοσχάτο

Volley ball

Το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Γυναικών 20-22 Σεπτεμβρίου


Ένα αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου φιλοξενείται στο Μοσχάτο, το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Γυναικών που διοργανώνει η Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου από 20-22/9 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60).

Το τουρνουά φιλοξενεί κορυφαίες ομάδες γυναικείου μπάσκετ όπως είναι η Ρώσικη ομάδα Spartak Moscow Region Vidnoje 4 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα συμμετέχουν, επίσης, η ΑΟ Σπόρτιγκ Nobell , ο ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας και η διοργανώτρια Ελευθερία Μοσχάτου. Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός αποτελεί η συμμετοχή της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.), επίλεκτες ομάδες της οποίας θα συμμετάσχουν στο τουρνουά.

Οι αγώνες και οι ώρες διεξαγωγής έχουν ως εξής:
Παρασκευή 20/9: 17.00 Σπάρτακ Μόσχας- Σπόρτιγκ, 19.15 Ελευθερία Μοσχάτου- Εσπερίδες
Σάββατο 21/9: 16.00 Σπόρτιγκ-Εσπερίδες, 18.00 Επίλεκτες ομάδες ΟΣΕΚΑ, 20.00 Ελευθερία Μοσχάτου- Σπάρτακ
Κυριακή 22/9: 14.00 Ελευθερία Μοσχάτου- Σπόρτιγκ, 16.00 Σπάρτακ - Εσπερίδες

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέας Γ. Ευθυμίου δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά τις ομάδες που συμμετέχουν στο διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Γυναικών και ειδικότερα την ομάδα της Sparta&k Moscow Region Vidnoje που είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Επίσης, τις τρεις από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες όπως είναι ο Σπόρτιγκ, οι Εσπερίδες Καλλιθέας και η διοργανώτρια Ελευθερία Μοσχάτου.
Τέτοιες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις προωθούν τα ιδεώδη του αθλητισμού, ενδυναμώνουν την ευγενική άμιλλα, συμβάλλουν στην κοινωνική αλληλεγγύη και φυσικά τιμούν την πόλη μας. Ο αθλητισμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα κοινωνικής συνοχής αναδεικνύοντας καλές πρακτικές και δημιουργώντας θετικά πρότυπα για την κοινωνία μας .
Θερμά συγχαρητήρια στην Ελευθερία Μοσχάτου για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία όπως και στους χορηγούς- υποστηρικτές που συμβάλλουν από την πλευρά τους σε μία επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση. Εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν συναρπαστικούς αγώνες.
Ο Δήμος μας υποστηρίζει με κάθε τρόπο -και στο μέτρο του δυνατού- όλους τους αθλητικούς και κοινωνικο- πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης είτε με οικονομικές ενισχύσεις με την παροχή υπηρεσιών όπως η παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Καλή επιτυχία στη διοργάνωση».

eep logo