«Ξαναπετά» το Χερουβείμ του οίκου Fiorucci

fiorucci adidas

Τα αγγελικά φτερά συνεργάζονται για τρίτη φορά φέτος με την Adidas Originals

Νωρίτερα μέσα στο 2019, η Adidas Originals παρουσίασε τις δύο πρώτες συνεργασίες της με τον οίκο Fiorucci, τον εμβληματικό οίκο μόδας που δημιούργησε το 1967 ο Έλιο Φιορούτσι.
Τώρα, συνεργάζονται για τρίτη φορά φέτος, στην κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019. 

Το απόγειο του ιταλικού οίκου ήταν τις δεκαετίες του 1970 και 1980. Αγαπήθηκε από όλους, συμπεριλαμβανομένων των Μαντόνα, Γκρέις Τζόουνς και Κιθ Χάρινγκ. Όλοι καλωσόρισαν την επάνοδό του το 2017: ένεση καινούργιας ζωής στον οίκο, με μπατίκ με γραφιστικά σχέδια, με «ευρύχωρα» ντένιμ μπουφάν, με στενά, απίστευτα στενά, πανταλόνια από PVC.

fiorucci 

Την επάνοδο του Fiorucci σηματοδότησε και η επιστροφή του αξέχαστου λογότυπού του: δύο γαλήνια χερουβείμ να έχουν φωλιάσει σε ένα σύννεφο. Στην τρίτη συνεργασία Adidas Originals - Fiorucci, οι άγγελοι συναντούν το λογότυπο σε σχήμα τρίλοβου φύλλου και ρίγες, πάνω σε ζωηρόχρωμα αθλητικά ενδύματα, casualwear, αξεσουάρ και υποδήματα. 

Η καμπάνια προώθησης της κολεξιόν -φωτογράφισε η Σάρλοτ Χάντεν- ξαναζωντανεύει τα εμβληματικά χερουβείμ του οίκου: ένα από τα μοντέλα φέρει στην πλάτη ένα ζευγάρι αγγελικών φτερών!

 

 

eep logo