Καλοκαίρι στην πόλη μου

karpouzi kalokairi paidaki

Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά από τον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι.Ρέντη

Με ζωγραφική, χορό, μουσική, τραγούδι αλλά και γυμναστική θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη από τις 22 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου.
Αυτό το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης, θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους (διάρκειας 3 εβδομάδων η καθεμία) και πιο συγκεκριμένα από 22/06 – 10/07/2015 και από 13/07 – 31/7/2015 και απευθύνεται σε παιδιά που φοιτούν από την πρώτη έως και την έκτη τάξη του δημοτικού. Θα πραγματοποιηθεί στο 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο "Μάνος Λοΐζος", στο Δημοτικό Γυμναστήριο "Πλάτων" και θα φιλοξενήσει έως 200 παιδιά σε κάθε περίοδο.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Το Παιδί και οι ανάγκες του αποτελούν για εμάς άμεση προτεραιότητα σε όλο το φάσμα των δράσεων μας. Και αυτή τη χρονιά φροντίσαμε να ξεκινήσει το πρόγραμμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» χρησιμοποιώντας το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου μας.

Έμπειροι παιδαγωγοί, μουσικοί, ζωγράφοι, εικαστικοί και γυμναστές έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ανάλογο με τις ηλικίες των παιδιών και τα ενδιαφέροντά τους μέσα από το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν πολύπλευρα, με στόχο την άθληση, τη δημιουργική μάθηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία. Σας περιμένουμε για ένα όμορφο και ευχάριστο καλοκαίρι στην πόλη μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται με τη συμβολή του διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και των Δ/νσεων Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι αιτήσεις, μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα γίνονται δεκτές από 2 Ιουνίου στο ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (παλαιό κτίριο Δημαρχείου Νίκαιας, Γρεβενών 5-7, 2ος όροφος. τηλ. επικοινωνίας: 213 2075 334 – 213 2075 335).

 

eep logo