Η οικολογία, η φύση, η θάλασσα

Surf Art Festival

Τρίπτυχο αρμονίας και δημιουργικής απασχόλησης στο Surf Art Festival

Mε τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής

Το Surf Art Festival Vol. 6 επιστρέφει δίπλα στη θάλασσα σε μία μεγάλη τριήμερη γιορτή στις 12, 13 και 14 Ιουλίου, στο γήπεδο Beach Volley στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, σε συνδιοργάνωση για δεύτερη συνεχή χρονιά της Περιφέρειας Αττικής.

Και φέτος η καρδιά της πόλης θα χτυπάει δυνατά στο Surf Art Festival, ένα ξεχωριστό γεγονός που τα έχει όλα. Πρόκειται για μία διοργάνωση με κεντρικό θέμα το Surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία. Συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες όπως έκθεση φωτογραφίας, διάφορες κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες καθώς και ανοιχτά workshops, παιχνίδια, φαγητό, μουσική.

Στον ιδιαίτερο χώρο γεμάτο φοίνικες και λευκή αμμουδιά θα λάβει χώρα η EXPO διάρκειας τριών ημερών. Παράλληλα γύρω από τον χώρο της EXPO θα εξελίσσεται η μεγάλη γιορτή, με την έκθεση τέχνης, το θερινό σινεμά, το κουκλοθέατρο και τα ακροβατικά, το skate και τα ποδήλατα, την έκθεση μοτοσυκλέτας και τις συναυλίες. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη “Gentlemen’s Race”, καθώς και ένας πρωτότυπος αγώνας “fun summer race”.

Η συμμετοχή των σχολών yoga, διαλογισμού, acro yoga θα είναι και φέτος στον πυρήνα των παράλληλων δράσεων. Στο Wellness Fest by Surf Art Festival, θα συμμετάσχουν επιλεγμένοι δάσκαλοι για να παρουσιάσουν προγράμματα γιόγκα, πιλάτες, εναλλακτικής άσκησης, χορού, εκπαιδευτικής παιδικής γιόγκα και μοντέρνων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων. Τέλος το πρόγραμμα θα πλαισιώνουν σεμινάρια για την οικολογία, τη φύση, τη θάλασσα.

 

ETEKA_Desktop

eep logo