Στα Ελληνικά Πετρέλαια η Blue Circle Engineering

elpe blue circle 040619

Πλήρης εξαγορά της εταιρείας - Ενίσχυση της παρουσίας του Ομίλου ΕΛΠΕ στην Κύπρο

Η εταιρεία “HELLENIC PETROLEUM CYPRUS HOLDING (HPCH) LTD” - θυγατρική 100% του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι, στις 31/05/2019 ολοκληρώθηκε η απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ενεργειακών παροχών “Blue Circle Engineering Ltd”. Η εξέλιξη αυτή, ανταποκρίνεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για ενίσχυση της παρουσίας του στην Κύπρο, με νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ κατά την τρέχουσα τριετία.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ανδρέας Σιάμισιης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση προς τιμήν των υπάλληλων της “Blue Circle Engineering”, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με χαρά καλωσορίζουμε την Blue Circle Engineering Ltd στη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, του ισχυρότερου στην Ελλάδα και ενός εκ των 100 κορυφαίων ενεργειακών Ομίλων του κόσμου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι΄ αυτή τη συνεργασία, η οποία εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του στην Κύπρο.»

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επένδυσης, ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου στέκονται - για ακόμη μια φορά - αρωγοί στην αναπτυξιακή πορεία της Κυπριακής οικονομίας και, ταυτόχρονα, εγγυώνται στους καταναλωτές την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων, με την διαφοροποίηση και διεύρυνση του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της Εταιρίας.

στη φωτογραφία (από αριστερά) ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Μάριος Λύτρας, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικών Θυγατρικών Εξωτερικού του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Πάνος Λουκάς, ο Γενικός Δ/ντης Εμπορίας Ομίλου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, αμέσως μετά -εκ μέρους των πωλητών- η κα Ελένη Πολυκάρπου, ο κ. Άρης Πολυκάρπου, η κα Νίκη Πολυκάρπου, ο κ. Μάριος Πολυκάρπου και ο κ. Αχιλλέας Πολυκάρπου και δεξιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο Δ/ντης Διεθνούς Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Κωνσταντίνος Καραχάλιος και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Δ/ντης Οικονομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ανδρέας Σιάμισιης.

eep logo