Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και την παραλιακή λόγω έργων

mpotiliarisma

Ουρές από οχήματα έχουν σχηματιστεί στην κάθοδο του Κηφισού και την παραλιακή, από νωρίς το πρωί, λόγω έργων στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, ιδιαίτερα προβλήματα παρατηρούνται από την Πειραιώς μέχρι την παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Μεγάλη συμφόρηση σημειώνεται και στην έξοδο της Εθνικής Οδού, προς Πειραιά, ΣΕΦ και Γλυφάδα.

Αιτία του μποτιλιαρίσμος είναι η παράδοση της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος

Yπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής, σε χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή της, ζητούσε «την κατανόηση των εποχούμενων πολιτών για τις προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας, λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος».

«Πρόκειται για μια προσωρινή αναστάτωση ενόψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου. Η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου - Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφόρου Ποσειδώνος», αναφέρει η Περιφέρεια.

kathimerini.gr

eep logo