350 νέοι τροχήλατοι κάδοι απορριμμάτων στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

kadoi 2019 2

Ενισχύεται η καθαριότητα - αναβαθμίζεται η ζωή των πολιτών

Συνεχίζεται η συστηματική προσπάθεια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας, με την ενίσχυση του εξοπλισμού της υπηρεσίας Καθαριότητας. Συγκεκριμένα, προμηθευτήκαμε 350 νέους, τροχήλατους κάδους απορριμμάτων, όγκου 1.100 lt και κόστους 100.000€ οι οποίοι αντικαθιστούν παλαιούς κάδους του Δήμου μας.

Η τοποθέτηση των νέων κάδων στους δρόμους του Μοσχάτου και του Ταύρου έχει ήδη ξεκινήσει.

Με αυτή την αγορά των κάδων, ο συνολικός αριθμός των νέων κάδων που τοποθετήθηκαν στον Δήμο μας κατά την πενταετία 2014-2019 ξεπέρασε τους 1.300.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους συμπολίτες μας για τον εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας με την προμήθεια νέων κάδων και στόλου οχημάτων, χωρίς δανεισμό και επιπλέον επιβαρύνσεις στους δημότες. Από το 2014 μέχρι σήμερα έχουμε αντικαταστήσει σχεδόν το σύνολο των παλαιών κάδων στο Μοσχάτο και στον Ταύρο. Ταυτόχρονα με την ενίσχυση του στόλου που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουμε, έχουμε υποβάλει αίτηση χρηματοδότησης στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ στα πλαίσια υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων για έργα ύψους 690.000€ που αφορούν την προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης βιοαποβλήτων και την κατασκευή γωνιών ανακύκλωσης. Όλο αυτά γίνονται, διατηρώντας ταυτόχρονα τα Δημοτικά Τέλη στα χαμηλότερα επίπεδα του Νομού Αττικής και ολόκληρης της χώρας, χωρίς καμία αύξηση επί σειρά ετών. Με το έργο μας τιμούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οικοδομώντας ένα Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο».

eep logo