Σάββατο 4 Μαΐου 2019: «Η πόλη ΓιορτάZEI»

iakovidis mosxato

Mεγάλη γιορτή για την τόνωση της τοπικής αγοράς από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου!

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 διοργανώνουν για άλλη μία χρονιά μια μεγάλη γιορτή για την τόνωση της τοπικής αγοράς!

«H Πόλη Γιορτάζει» στις 4 Μαΐου 2019, από τις 9.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ! Ο Εμπορικός Σύλλογος και τα εμπορικά καταστήματα του Μοσχάτου υποδέχονται τους καταναλωτές τους με μεγάλες προσφορές και εορταστική διάθεση! Στο κλίμα της ημέρας συμβάλλει το Πνευματικό Κέντρο και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στηρίζοντας τις εκδηλώσεις και συμβάλλοντας στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης!

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμμετέχουν χορευτικά τμήματα και σύλλογοι της πόλης.
Τρεις σκηνές θα συμβάλλουν στο γενικότερο κλίμα της εορτής με μουσικά σύνολα σε live εμφανίσεις. Παρουσιάζει ο Σπύρος Οικόπουλος. Συμμετέχει ο Όμιλος των Ελληνικών χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, οι Ίριδες Μοσχάτου και η Πνοή Μοσχάτου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν πολλά ψυχαγωγικά δρώμενα για όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης, ενώ η γιορτή θα τελειώσει με την μεγάλη συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη στην πλατεία Μεταμορφώσεως-Ταξιάρχη Παπαντώνη!

eep logo