Στο βάθρο ξανά η Κορακάκη

korakaki

Χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα

 

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στο πιστόλι 25 μ., στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής που ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα στην Κίνα. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, με τις εμφανίσεις της στη διοργάνωση, έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου καθώς και στα δύο όπλα του ατομικού προκρίθηκε σε τελικούς.

Στο πιστόλι 25 μ., η Άννα Κορακάκη ήρθε 2η στο πρώτο μέρος και 4η στο δεύτερο. Στον τελικό πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση. Τα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Γκρόζντεβα από τη Βουλγαρία (χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο Σίδνεϊ και την Αθήνα στο 25άρι και χάλκινα στο αεροβόλο το 1992, το 1996, και το 2004), και το ασημένιο η Βερονίκα Μέιτζορ από την Ουγγαρία.

H πρωταθλήτριά μας έχει, ήδη, κατακτήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή τη χρονιά έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί σε επιλεγμένες διοργανώσεις και της Κίνας συγκαταλεγόταν σε αυτές. Στο Πεκίνο βρέθηκαν όλες οι κορυφαίες αθλήτριες της σκοποβολής και η Άννα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στην ελίτ του αθλήματος και να αποδείξει, για ακόμα μία φορά, ότι συγκαταλέγεται σε αυτήν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

eep logo