«Η ναυτιλία με τον καπετάνιο τραπεζίτη στην Ευρωβουλή»

xiradakis omilia

Ο Γιώργος Ξηραδάκης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

«Ξεκάθαρα Ξηραδάκης».
Με αυτό το μήνυμα προς τους ψηφοφόρους σε όλη την Ελλάδα ο Γιώργος Ξηραδάκης ολοκλήρωσε την παρουσίασή του, που ξεχώρισε για την αυθεντικότητα και την αμεσότητα των μηνυμάτων της, στη χθεσινή εκδήλωση της ΝΔ, για τις ευρωεκλογές, κεντρικό σύνθημα της οποίας ήταν «Αξίζουμε καλύτερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Ο Γιώργος Ξηραδάκης, με αναφορά στον Ελύτη, στη δυναμική της ναυτιλίας της χώρας και θέλοντας να τονίσει την ανυπαρξία της ναυτιλίας στην Ευρωβουλή δήλωσε υπερήφανος που είναι ο «καπετάνιος» του ευρω-ψηφοδελτίου αφού είναι ο πρώτος υποψήφιος σε ευρω-ψηφοδέλτιο που είναι άνθρωπος της θάλασσας. Στο σημείο αυτό ο κ. Ξηραδάκης αναφέρθηκε στην προτροπή του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη «να δείξουμε στην Ευρώπη σε ποιον τομέα της οικονομίας είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές αφού μόνο στη ναυτιλία είμαστε πρώτοι και έτσι πρέπει να γίνουν όλοι οι τομείς της οικονομίας», προκαλώντας θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ο κ. Ξηραδάκης τέλος, κερδίζοντας άλλο ένα ζεστό και έντονο χειροκρότημα, υποσχέθηκε να φέρει επιχειρηματικότητα και εργασίες ώστε να ξεφύγουμε από το μοντέλο του ‘Έλληνα που ψάχνει δουλειά μόνο σε έναν εργοδότη, που είναι το Δημόσιο, και να στραφούμε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

ETEKA_Desktop

eep logo