«Chartering Manual by Practitioners»

Chartering Manual by Practitionersω

Ολοκληρωμένο και μοναδικό εγχειρίδιο σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Ν.Πενθερουδάκη και Θ.Παγώνη

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων συνεχίζει τις προσπάθειες για επιμόρφωση της γενιάς που στελεχώνει τα ναυτιλιακά γραφεία, μέσω σεμιναρίων, εκδηλώσεων και ομιλιών. Μετά από περίπου 25 χρόνια ενεργού παρουσίας στο χώρο της πρακτικής εκπαίδευσης, τα σεμινάρια του ΣΜΝΣ χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο από τη Ναυτιλιακή κοινότητα, όσο και από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο αυτό.

Δύο από τους πρωτεργάτες και στυλοβάτες της εκπαιδευτικής προσπάθειας του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων, ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου και της Επιτροπής Επιμόρφωσης Νίκος Πενθερουδάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος και πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Σπουδών Θωμάς Παγώνης, εξέδωσαν στην Αγγλική γλώσσα, ένα ολοκληρωμένο και μοναδικό για το είδος του σε παγκόσμιο επίπεδο, εγχειρίδιο.
Η μοναδικότητα της έκδοσης γίνεται ήδη φανερή από τον τίτλο της: «Chartering Manual by Practitioners» / 2019
Η μελέτη αυτή αποτελεί φυσική συνέχεια του εργασίας που είχε συγγράψει ο δεύτερος, με τίτλο «The Chartering Practice Manual”.

Η νέα πλήρως ενημερωμένη με τις τελευταίες νομολογίες και πρόσφατες εξελίξεις της ναυτιλίας έκδοση, είναι αποτέλεσμα πολυετούς συνεργασίας και επιμελούς έρευνας των δύο συγγραφέων. Αντικατοπτρίζει δε την εμπειρία των δύο καταξιωμένων στον κλάδο επαγγελματιών, η οποία αν αθροιστεί πλησιάζει τα τρία τέταρτα του αιώνα. Το βιβλίο αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως εγχειρίδιο αναφοράς για τα σεμινάρια του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων και  θα βρει εξέχουσα θέση στις βιβλιοθήκες όχι μόνον των ναυλομεσιτών αλλά και όλων όσων δραστηριοποιούνται στο ναυτιλιακό χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο θα βρείτε στην ιστοσελίδα του εκδότη «Practitioners΄ Book Avenue LLP, London» www.practibooks.co.uk

 

eep logo