Ξεκινά το Καρναβάλι στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

karnavali

Γιορτή για τα 30 χρόνια με εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου

 Σάββατο, 16/2: το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού από το σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο μέχρι την πλ. Μεταμορφώσεως

 Κυριακή, 17/2: Σοκολατένια αποκριάτικη Κυριακή στην πλατεία Μεταμορφώσεως (Ταξιάρχη Παπαντώνη) σε συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου


Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού φέρνει το αποκριάτικο κλίμα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με την καθιερωμένη μίνι παρέλαση, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019. Με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου στις 12.00 το μεσημέρι και τέρμα την Πλατεία Μεταμορφώσεως, η οργανωτική ομάδα και τα πληρώματα του Χαμένου Θησαυρού θα σκορπίσουν το κλίμα της αποκριάς στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη, κηρύσσοντας την έναρξη του παιχνιδιού τους! Μαζί τους για 6η συνεχή χρονιά το Βραζιλιάνικο συγκρότημα κρoυστών Quilombo!

Η οργανωτική ομάδα του κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού έχει ετοιμάσει ήδη το πλάνο των αποκριάτικων παιχνιδιών της και ετοιμάζεται για άλλη μία χρονιά να ξεσηκώσει την πόλη με τις ομάδες των συμμετεχόντων της που θα κληθούν να λάβουν μέρος σε μία σειρά από δοκιμασίες. Στόχος τους να διακριθούν στο παιχνίδι συγκεντρώνοντας βαθμούς από όλες τις δοκιμασίες. Το παιχνίδι του κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού κορυφώνεται με τη συμμετοχή των ομάδων του στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Δήμου, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στις 15.00 το μεσημέρι, στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη!
Εν μέσω διοργανωτικής ευχάριστης «τρέλας» και το Σαφάρι του Ταύρου, το οποίο ετοιμάζεται για τις δικές του δοκιμασίες. Αυτή τη χρονιά διοργανώνει Σαφάρι ενηλίκων το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 19.00, με αφετηρία τις αίθ. 2 και 3 των π. Δημοτικών Σφαγείων. Με το τέλος του παιχνιδιού θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι μεταμφιεσμένων για όλους στην αιθ. 7 των Σφαγείων.

Μια σοκολατένια αποκριάτικη Κυριακή σε συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
Από τις 11.00 π.μ. στην πλατεία Μεταμορφώσεως (Ταξιάρχη Παπαντώνη)

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου καλεί τα παιδιά να μασκαρευτούν και να έρθουν στην πλατεία Μεταμορφώσεως, να δημιουργήσουν στο φουσκωτό εργαστήρι σοκολάτας, να χορέψουν και να θαυμάσουν το συντριβάνι σοκολάτας!

Γιορτάζουμε 30 χρόνια Καρναβάλι και καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή της πόλης μας!

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr μαζί με τη φόρμα συμμετοχής στις καρναβαλικές παρελάσεις, ενώ θα υπάρξει ειδική ενότητα στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τη θεματολογία των πληρωμάτων και για τους τρόπους συμμετοχής τους στις παρελάσεις, σε περίπτωση που το επιθυμούν.

 

eep logo