Η Περιφερειάρχης Αττικής στο Κέντρο Αποχιονισμού στο Καπανδρίτι

dourou apoxionismos

Ρένα Δούρου: Όλοι οι επιχειρησιακοί παράγοντες είναι επί ποδός από την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς


Στο Κέντρο Διαχείρισης Αποχιονισμού (στο εργοτάξιο Καπανδριτίου) το οποίο διαχειρίζεται τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, βρέθηκε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, Κοσμά Παπαχρυσοβέργη.

Μεταξύ άλλων, η Ρένα Δούρου τόνισε ότι από το κέντρο διαχείρισης αποχιονισμού του συνόλου της Περιφέρειας Αττικής «δώσαμε μία μάχη ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους, με αποτέλεσμα τις κρίσιμες ώρες, μεταξύ 1:00 και 3:00 τα ξημερώματα, οι κεντρικές αρτηρίες που βρίσκονται στην ευθύνη και στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής να παραμείνουν ανοιχτές».
«Όλοι οι επιχειρησιακοί παράγοντες βρίσκονται εδώ, είναι επί ποδός από την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς. Να μην ξεχάσουμε ότι πριν τον Τηλέμαχο προηγήθηκαν η Σοφία και ο Ραφαήλ και έτσι έφτασαν κάποια στιγμή τα μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής και οι αλατιέρες έως και στο Σύνταγμα» συνέχισε η ίδια, ενώ κάλεσε τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί: «δεν οδηγούμε χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, επιλέγουμε ζεστό ντύσιμο».

Σημειώνεται ότι η Περιφερειάρχης είχε επισκεφθεί τους εργαζόμενους και τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής στο Κέντρο Διαχείρισης Αποχιονισμού και ανήμερα των Χριστουγέννων.

eep logo