Νέος παιδικός σταθμός σε ιδιόκτητο χώρο του Δήμου Μοσχάτου

paidikos stathmos mosxato

Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και τη συμμετοχή του Δήμου με ίδιους πόρους

 

Ξεκίνησε την λειτουργία του ο νέος παιδικός σταθμός του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου, επί της οδού Πίνδου 36, κάτω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου μας.
Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου με τη χρηματοδότηση που έλαβε από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και με τη συμμετοχή του Δήμου με ίδιους πόρους διαμόρφωσε έναν καλαίσθητο χώρο για τα μικρά μας παιδιά, πλήρως αναβαθμισμένο, μία σύγχρονη και ασφαλή δομή παιδικού σταθμού.
Ήδη στο νέο κτίριο που φιλοξενεί 50 παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους, έγινε η μετεγκατάσταση του Γ΄ παιδικού σταθμού από το ενοικιαζόμενο κτίριο στο οποίο λειτουργούσε.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος γιατί μετά την παράδοση και την λειτουργία του νέου 4ου πρότυπου παιδικού μας σταθμού στην οδό Αρχιπυροσβέστη Σπυρόπουλου, ξεκίνησε η λειτουργία του νέου παιδικού μας σταθμού στο ιδιόκτητο κτίριό μας κάτω από τη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη. Πλέον όλοι οι παιδικοί μας σταθμοί βρίσκονται σε ιδιόκτητα κτίρια, είναι πιστοποιημένοι και τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Συνεχίζουμε το έργο μας δημιουργώντας κοινωνικές δομές για όλες τις ηλικίες, για την οικογένεια, τους εργαζομένους, τις μητέρες στο Μοσχάτο και στον Ταύρο».