Κορυφαία διάκριση από την TUI στον Κ.Λοΐζου του Ομίλου Louis

louis vravefsi

Special Recognition Award για την πολυετή προσφορά του στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας

Κορυφαία διάκριση για τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ομίλου Λούης κ. Κωστάκη Λοΐζου, ο οποίος τιμήθηκε από την TUI, τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό στον κόσμο με το Special Recognition Award, που αφορά την πολυετή προσφορά και συμβολή του στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας. Το βραβείο στον κ. Λοΐζου απένειμε ο κ. David Burling, CEO και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI, σε μια ξεχωριστή βραδιά που παρέθεσε η TUI σε πάνω από 300 επιλεγμένους συνεργάτες της από όλο το κόσμο, στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου.

Ο κ. Burling, απονέμοντας το βραβείο στον κ. Λοΐζου αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία του Ομίλου Λούης με την TUI τα τελευταία 55 χρόνια, επισημαίνοντας ότι ο Εκτελεστικός του Πρόεδρος, αποτελεί τον πιο σημαντικό συντελεστή της και τόνισε ιδιαίτερα δυο νευραλγικούς σταθμούς στην ιστορία της TUI. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο πρώτο διαφοροποιημένο προϊόν (differentiated product) που πρόσφερε η TUI πριν 35 χρόνια μέσω του Louis Nausicaa Beach Hotel στον Πρωταρά και που ήταν η αρχή για την τεράστια ανάπτυξη του πολύ πετυχημένου αυτού προϊόντος. «Η εξαιρετική συνεργασία» πρόσθεσε, «δεν αφορά μόνο τα ξενοδοχεία αλλά και την κρουαζιέρα- αφού δεν θα είμασταν εδώ που είμαστε σήμερα χωρίς τη στήριξη του πολύτιμου αυτού συνεργάτη, που 22 χρόνια πριν, με την τεράστια εμπειρία του στην κρουαζιέρα, βοήθησε την TUI να αναπτύξει τον τομέα στην Αγγλία.»
Ο κ. Burling τόνισε πως η τιμιότητα, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζουν τον κ. Λοΐζου είναι αξίες πάνω στις οποίες χτίστηκε η συνεργασία μεταξύ της TUI και του Ομίλου Louis αλλά και αξίες τις οποίες διατηρεί ο οργανισμός του οποίου αποτελεί πρωτεργάτη, μέχρι και σήμερα. Όντας πρωτοπόρος στη βιομηχανία του τουρισμού ο κ. Λοϊζου κέρδισε επάξια διακρίσεις από διάφορες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και οργανισμούς. Κλείνοντας πρόσθεσε πως η απονομή του βραβείου Special Recognition αποτελεί για τον ίδιο μεγάλη τιμή γιατί αναγνωρίζει την μεγάλη αξία που έδωσε ο κ. Λοϊζου στη Thomson και αργότερα στον Όμιλο TUI.

Η βράβευση του κ. Λοΐζου αποτέλεσε την κορύφωση αλλά και την έκπληξη της βραδιάς, με τον ίδιο να νιώθει βαθιά συγκινημένος για την διάκριση που έλαβε. Τονίζεται ότι το βραβείο αυτό έχει απονεμηθεί σε μερικές ειδικές μόνο περιπτώσεις στην ιστορία της TUI.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο κ. Λοΐζου σημείωσε ότι η συνεργασία που έχει ο Όμιλος Louis με την TUI, είναι ιδιαίτερα σημαντική. «Έχουμε αναπτύξει μια βαθιά σχέση με την TUI, η οποία κτίστηκε στην ειλικρίνεια και την αφοσίωση και ευχαριστώ θερμά την TUI που σήμερα με τον πολύ όμορφο αυτό τρόπο τιμά τον δεσμό που έχει με τον Όμιλο μας. Εμείς από την πλευρά μας νιώθουμε μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας και προσδοκούμε σε συνέχιση της εξαιρετικής μας συνεργασίας», τόνισε ο κ. Λοΐζου κατά την ομιλία του.

Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας που χαράζει ο Όμιλος Λούης, στην Κύπρο και την Ελλάδα.

 

eep logo