Διπλή διάκριση της ERMA FIRST στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

erma first vraveio

Πρώτο Βραβείο Προϊόντος & Υπηρεσιών και Βραβείο Επιχειρηματικότητας & Βιοποικιλότητας


Η ERMA FIRST A.E., διεθνής εταιρεία για το σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων συστημάτων διαχείρισης θαλάσσιου έρματος (BWTS), ξεχώρισε στα φετινά Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον πετυχαίνοντας διπλή διάκριση στα σημαντικότερα και εγκυρότερα περιβαλλοντικά βραβεία της Ευρώπης καθώς συνδυάζουν με επιτυχία την καινοτομία, την προστασία του περιβάλλοντος και την προσήλωση στην κυκλική οικονομία.

Η 7η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον διοργανώθηκε από τον ΠΑΣΕΠΠΕ και την Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018. Κατά την διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν συνολικά 13 επιχειρήσεις σε 6 διαφορετικές κατηγορίες.

Η ERMA FIRST Α.Ε. απέσπασε το πρώτο Βραβείο Προϊόντος & Υπηρεσιών για το καινοτόμο και πιστοποιημένο, από διεθνείς οργανισμούς συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Ακτοφυλακής, σύστημα που σχεδιάζει και παράγει, ενώ διακρίθηκε και με το βραβείο Επιχειρηματικότητας & Βιοποικιλότητας για τη συμβολή της στην ανάσχεση της απώλειας της βιοποικιλότητας και την υποστήριξη των φυσικών οικοσυστημάτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERMA FIRST A.E., κ. Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης αναφέρθηκε στην σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και την συμβολή που οφείλουμε όλοι μας να έχουμε μέσω των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων αλλά και ως μονάδες. Δήλωσε επίσης, «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΠΑΣΕΠΠΕ για αυτό το περίβλεπτο βραβείο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι αυτή την βράβευση καθώς αποτελεί μια εξέχουσα αναγνώριση των προσπαθειών μας και της αφοσίωσής μας που προέρχονται από μια ομάδα λαμπρών ανθρώπων, τους οποίους είναι τιμή μου να έχουμε στο δυναμικό μας. Στην ERMA FIRST είμαστε προσανατολισμένοι προς δύο κατευθύνσεις, την καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας προσφέροντας ακόμη περισσότερες πρωτοποριακές τεχνολογίες, κάτω από την ομπρέλα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και συμμόρφωσης.»

 

eep logo