Επιτυχής αιμοδοσία στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

aimodosia

Τον Μάρτιο ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργάνωσε με επιτυχία την εθελοντική του αιμοδοσία. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, στο Μοσχάτο στις 17 Μαρτίου και στον Ταύρο στις 20 Μαρτίου, με τους συμμετέχοντες που ήρθαν να προσφέρουν εθελοντικά το αίμα τους να φτάνουν τους 65!
Η τράπεζα αίματος του Δήμου έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αίμα σε χιλιάδες δημότες μας. Οι ανάγκες της είναι ιδιαίτερα αυξημένες, για αυτό η εθελοντική προσφορά των αιμοδοτών είναι ιδιαίτερα σημαντική προκειμένου να μπορεί ο Δήμος να ανταποκριθεί στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων δημοτών και κατοίκων του.
Τόσο ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, όσο και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου, Βασιλική Καραβία, ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες για την πράξη τους και την προσφορά τους. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία πράξη ζωής, μία πράξη προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας. Αξίζει και πρέπει να βρει μιμητές ώστε να μην κινδυνεύει καμία ανθρώπινη ζωή από έλλειψη αίματος.

Pin It

eep logo