Το μικρό Παρίσι των Αθηνών 2018: Δέκα μέρες γιορτή!

MIKROPARISI2018

Εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής


Μια δεκαήμερη γιορτή τέχνης και πολιτισμού με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής για τρίτη συνεχή χρονιά, υποδέχεται από τις 4 έως και τις 14 Οκτωβρίου η πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, το «μικρό Παρίσι των Αθηνών 2018» με θέμα «Μάης του ’68. Πενήντα χρόνια μετά...», θα γεμίσει το κέντρο της Αθήνας με μουσική, εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, street art, θέατρο και βαριετέ, δράσεις και παραστατικές τέχνες δρόμου, διαλέξεις, “tables rondes” και “rendez-vous sociaux”, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και παιχνίδια.

Με τη συμμετοχή άνω των 500 καλλιτεχνών, δημιουργών και ανθρώπων του πνεύματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε πολλά επιλεγμένα σημεία, από την πλατεία Ομονοίας μέχρι τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου, το Μεταξουργείο, τον Άγιο Παύλο και την πλατεία Βικτωρίας.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται
από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής και έχει την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας και του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα.

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ.