11ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής

theatro

Οι παραστάσεις ξεκινούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο

Το 11ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής που ξεκίνησε την πορεία του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας από το Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Μασκώτ” στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, συνεχίζει την πορεία του με τις παραστάσεις του στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου 2018.
Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8.15 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η έναρξη του Διαδημοτικού Φεστιβάλ στο Μοσχάτο θα γίνει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου με την Πειραματική Σκηνή του Δήμου Περιστερίου «Ανδρέας Βαρούχας» και το έργο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου, ενώ το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, το θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει», παρουσιάζει την παράσταση «ο τελευταίος πόλεμος» της Άννας Μαυρολέων.
Το πρόγραμμα όλων των παραστάσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά:
«Στις αρχές του καλοκαιριού απολαύσαμε τις παραστάσεις του 11ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στον Ταύρο. Τώρα το Φεστιβάλ έρχεται στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο, από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου. Είμαι σίγουρος ότι θα υποδεχθείτε με ενθουσιασμό τις παραστάσεις του, χαρίζοντας το χειροκρότημα στις θεατρικές ομάδες των Δήμων που συμμετέχουν. Να ευχηθώ ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις και στο δικό μας θεατρικό εργαστήρι «Εν Δράσει» που συμμετέχει στο Φεστιβάλ με δύο έργα, με τον τελευταίο πόλεμο και τον Μόγλη από την παιδική του σκηνή».

eep logo