Βραβεία διαγωνισμού ρομποτικής από την Περιφέρεια Αττικής

vraveia rompotikis 2

Εκπροσώπηση στην 1η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής της First στο Μεξικό

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής βράβευσε παιδιά που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Καινοτομίας (First Lego League), τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Το παρών στην εκδήλωση, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής έδωσαν ο Ν. Αναγνωστόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας, η Αγγ. Λεβέντη, Εντεταλμένη Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής και η Γ. Τσούπρα, Εντεταλμένη για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου, Γρ. Ζαφειρόπουλος, η Β. Δημητροπούλου και ο Ι. Χριστακόπουλος, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, καθώς και ο Αν. Κόλλιας, εκπροσωπώντας το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT.
Η κ. Λεβέντη, η οποία συντόνισε την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά και μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η χώρα μας εκπροσωπήθηκε στην 1η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής της First στο Μεξικό (16 - 19 Αυγούστου) από μαθητές από όλη την Ελλάδα, πετυχαίνοντας μάλιστα αρκετές διακρίσεις.

eep logo