Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

koinoniko frontistirio

Ξεκινούν οι αιτήσεις μαθητών - Κάλεσμα του Δημάρχου στους εκπαιδευτικούς για να διδάξουν εθελοντικά

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει μία ακόμα χρονιά το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, προκειμένου να στηρίξει τις οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου προετοιμάζει τους μαθητές των σχολείων για τις σχολικές εξετάσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Tα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προσφέρονται δωρεάν στους μαθητές και στηρίζονται στην εθελοντική προσφορά των καθηγητών και στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ. Γι αυτό το λόγο και προκειμένου να υπάρχει κάλυψη του συνόλου των μαθημάτων, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προσκαλεί τους καθηγητές που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου να καλέσουν το Γραφείο Παιδείας στο 213 2036254, από τις 08.00 έως τις 14.00.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς για τα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα μπορούν να παραλάβουν και να καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου, από τις 12 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2018:
 Στο Δημαρχείο Μοσχάτου, Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου και
 Στο Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου,
Από τις 08.00-14.00, ή να στείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση που βρίσκεται στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr στο email: 2sedmt@0168.syzefxis.gov.gr με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ».

Πληροφορίες, Γραφείο Παιδείας, τηλ. 2132036254 και 2sedmt@0168.syzefxis.gov.gr

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, δίνουμε προτεραιότητα σε δράσεις και θεσμούς ικανούς να στηρίξουν τους συμπολίτες μας. Έτσι, και τη φετινή σχολική χρονιά υλοποιούμε το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, δίνοντας έτσι στους μαθητές μας ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και την κατάλληλη στήριξη που έχουν ανάγκη οι οικογένειές τους. Καλώ τους φίλους και τις φίλες εκπαιδευτικούς να δώσουν και πάλι το παρών του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, συμμετέχοντας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας».

eep logo