Η IWG προσφέρει δωρεάν χώρο εργασίας σε πυροπαθείς επιχειρήσεις

grafeio automatismoi

Διαθέτει 5 επιχειρηματικά κέντρα σε όλη την Αττική από όπου μπορεί κανείς να δουλέψει σε χώρο γραφείου με δωρεάν internet

Δωρεάν χώρο εργασίας μέχρι το τέλος Αυγούστου προσφέρει η IWG, μητρική εταιρεία της Regus & Spaces, σε όσες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές και η έδρα τους έχει καταστεί μη λειτουργική.

Η εταιρεία διατηρεί συνολικά 5 επιχειρηματικά κέντρα σε όλη την Αττική από όπου μπορεί κανείς να δουλέψει σε χώρο γραφείου με δωρεάν internet.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της εταιρείας στέκονται αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη κινητοποιώντας τους συνεργάτες και τους πελάτες που στεγάζονται στους χώρους τους ώστε να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Πέρα όμως από αυτό προσφέρουν και τους αδιάθετους χώρους που υπάρχουν στα επιχειρηματικά κέντρα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη να συνεχίσουν να εργάζονται.

Συγκεκριμένα, οι πληγέντες που ενδιαφέρονται μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 213 099 4000 και να κλείσουν τον χώρο εργασίας τους σε όποιο από τα 5 επιχειρηματικά κέντρα της εταιρείας που βρίσκονται στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα οι διευθύνσεις των κέντρων είναι:

• Spaces Ermou: Ερμού 56

• Spaces Green Plaza: Κηφισίας 117

• Regus Athens Towers: Πύργος Αθηνών

• Regus Athens Maroussi: Κηφισίας 166α

• Regus City south: Λαγουμιτζή 24

eep logo