Με Γιώργο και Στέλιο Γκόλγκαρη, το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης 3-5 Ιουλίου

golgaris 2 kithares

Και διαγωνισμός με βραβείο χειροποίητη κιθάρα από τον Αριστείδη Παπουτσάκη

 

Με την συμμετοχή των διεθνούς φήμης κιθαριστών Γιώργου και Στέλιου Γκόλγκαρη, αλλά και άλλων σπουδαίων σολίστ, θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης που διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά, από το Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου, υπό την διεύθυνση της *Μαρίας Μωραϊτάκη, 3-5 Ιουλίου 2018 στο Ηράκλειο με Ρεσιτάλ, Σεμινάρια, Διαλέξεις και Διαγωνισμούς.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο Βαγγέλης Μπουντούνης. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Συναυλία στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης (η οποία συμπεριλαμβάνεται στο 3ο Φεστιβάλ Τέχνης Καθ’ Οδόν) και θα εμφανιστούν, η Κιθαριστική Ορχήστρα Κρήτης, υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη και Σολίστ το διάσημο ντουέτο εγχόρδων String Demons (Κωνσταντίνος & Λυδία Μπουντούνη) και τους κιθαριστές, Μιχάλη Σουρβίνο, Μαίρη Νικολάου, Μαρία Βουτσινά, Γιώργο Γιαννόπουλο και Κωνσταντίνο Σμόνο.

Συμμετέχουν ακόμη η Ελευθερία Φραγκιαδάκη, υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κρήτης και ο Μανώλης Κογκάκης, υπεύθυνος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Αγ. Νικολάου.

Ο γνωστός Κρητικός κατασκευαστής Αριστείδης Παπουτσάκης, προσφέρει μια Κιθάρα, δικής του χειροποίητης κατασκευής, αξίας 1.500 ευρώ, που θα δοθεί ως Ά Βραβείο, στον Διαγωνισμό Κιθάρας στην κατηγορία των Σολίστ.

 

eep logo