Πιτσιόρλας: Γυρνάμε σελίδα, μπαίνουμε σε μία νέα περίοδο

pitsiorlas light

Δήλωση του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης για τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup

"Γυρνάμε σελίδα, μπαίνοντας σε μία νέα περίοδο, όπου η Ελλάδα θα πρέπει να κινηθεί με άλλους ρυθμούς και άλλη αντίληψη", δήλωσε σχετικά με την χθεσινή απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος, ο Στέργιος Πιτσιόρλας, υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, μιλώντας για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας στο "Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας 2018", που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Όπως είπε, "αρκεί κανείς να διαβάσει τον διεθνή Τύπο για να καταλάβει το μέγεθος της εξέλιξης", προσθέτοντας ότι είναι ανάγκη "να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος και να βάλουμε τα θεμέλια για μία νέου τύπου ανάπτυξη για την χώρα".

"Πρέπει να στραφούμε στα θέματα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και να απομακρυνθούμε από τη γενική πολιτική συζήτηση", ανέφερε ο κ. Πιτσιόρλας, προσθέτοντας ότι "οφείλουμε να στραφούμε προς την παραγωγή προϊόντων υψηλής αξίας, ανταγωνιστικών προς την διεθνή αγορά". Τόνισε δε, ότι "οφείλουμε να προωθήσουμε τον τομέα των εξαγωγών. Έχουμε δυνατότητες να πετύχουμε πολύ περισσότερα απ΄ όσα πετυχαίνουμε σήμερα".

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ETEKA_Desktop

eep logo