Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

forthgo koinoniko pantopoleio

Με είδη διατροφής και προϊόντα καθημερινής χρήσης από την Περιφέρεια Αττικής και επιχειρήσεις της περιοχής

Η Περιφέρεια Αττικής, με πνεύμα αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών που έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό έστειλε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου μεγάλες ποσότητες με είδη διατροφής μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι κα) καθώς και προϊόντα καθημερινής χρήσης (καθαριστικά, είδη υγιεινής σακούλες κα).
Το συντονισμό της δράσης εκ μέρους του Δήμου για την παραλαβή των προϊόντων ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Βασίλης Γρούμπας. Για την μεταφορά των προϊόντων και των ειδών διατροφής συνέδραμε ο Πέτρος Μαρτσούκος, ταμίας του Συνδέσμου Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ).
Παράλληλα, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών παίζει και η προσφορά από ιδιωτικές επιχειρήσεις. Οι εταιρείες ΠΡΑΤΤΕΙΝ Α.Ε. και EURΟCHEM Α.Ε. ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και προσέφεραν μεγάλη ποσότητα προϊόντων γι αυτό το σκοπό.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καταβάλλει καθημερινά μεγάλο αγώνα προκειμένου να στηρίξει τις οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Η Περιφέρεια Αττικής αναγνωρίζοντας αυτό το έργο ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, προσφέροντας μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών. Ευχαριστώ θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη νότιου τομέα Αττικής, κο Χρήστο Καπάταη για την πολύτιμη στήριξή του.
Ευχαριστώ τις επιχειρήσεις που δρουν στην πόλη μας για τη σημαντική τους στήριξη στον καθημερινό αγώνα που καταβάλλουμε προκειμένου να μπορούμε να προσφέρουμε τα απαραίτητα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου, την Κοινωνική μας Υπηρεσία και την υπηρεσία καθαριότητας για τη συμβολή τους.»

eep logo