Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Τεχνών στη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου

festival texnon mosxatou

Από τις 17 έως τις 22 Ιουνίου συναυλίες και παράσταση θεάτρου σκιών στην πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου με ελεύθερη είσοδο

 

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, το Φεστιβάλ Τεχνών συνεχίζει την πορεία του στο Μοσχάτο. Από τις 17 έως τις 22 Ιουνίου 2018, στις 20.30 το βράδυ, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (πλησίον Δημαρχείου) οι πολίτες θα ψυχαγωγηθούν, με ελεύθερη είσοδο, με μία σειρά συναυλιών και με παράσταση θεάτρου σκιών.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Κυριακή 17 Ιουνίου με τα νεανικά συγκροτήματα “Ταξιδιώτες” και “Maison de Fous”.
Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου οι πολίτες θα ταξιδέψουν μουσικά στη ρομαντική Αθήνα του παρελθόντος με την ερμηνεία του Γιώργου Σαλαμπάση, ενώ την Τρίτη 19 Ιουνίου το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται με αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, με τον Δημήτρη Κοντογιάννη.
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με την παράσταση «ο Καραγκιόζης στο νησί των κατεργαρέων» από το θίασο του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου, ενώ την Πέμπτη 21 Ιουνίου θα διασκεδάσουμε με τους RadioMix και τη Σοφία Βόσσου.
Το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 με τη μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση, στη διοργάνωση της οποίας συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου με πολλές εκπλήξεις!
Στη συναυλία οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών του Πνευματικού μας Κέντρου που διεξήχθη στον Ταύρο, το Φεστιβάλ έρχεται στο Μοσχάτο με νέο κύκλο εκδηλώσεων. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους και θα περάσουν όμορφα!»

eep logo