Ξεκινάει το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου

kithara

Από 15 ως 17 Ιουνίου - Επίσημος προσκαλεσμένος ο Πειραιώτης Σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης

 

Μεγάλη τιμή για τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Ρέντη, Στέλιο Γκόλγκαρη, που θα είναι Επίσημος Προσκεκλημένος, στο πιο ιστορικό κιθαριστικό φεστιβάλ της Ευρώπης, 15-17 Ιουνίου 2018, το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, που τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται από τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου και Καλλιτεχνικό Διευθυντή και τον Βολιώτη, κιθαριστή και παιδαγωγό Τάσο Ιωακειμίδη.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία της διεθνούς πλέον φήμης Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου - Μαγνησίας, που έχει ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου "Μελίνα Μερκούρη", υπό την διεύθυνση του Βολιώτη Μαέστρου και Κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου και Σολίστ τον κιθαριστή της Sony Classical, Στέλιο Γκόλγκαρη (Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών & Ιδρυτή της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου-Μαγνησίας).

Συμπράττουν επίσης η διεθνούς φήμης Βολιώτισα Σοπράνο, Μαρίτα Παπαρίζου, ο Λαϊκός Τραγουδιστής, Κώστας Ζεμπίλας, οι Βολιώτες Ντίνος Γκρίνιας, Γεράσιμος Σιούρας, Ταξιάρχης Κούντριας, Θάνια Παπαγεωργίου και οι Κιθαριστικές Ορχήστρες, Santa Barbara και 19 Τάστα.

eep logo