Διεθνής διάκριση για το ΤΑΙΠΕΔ

TheEuropean HRADFLogo

«Global FDI Program of the Year» για το 2018, ως αναγνώριση του έργου του στην προσέλκυση ξένων, άμεσων επενδύσεων

 

Στην ενότητα «Global Banking & Finance» των διεθνών οικονομικών βραβείων «The European Awards» του διιεθνους συνδρομητικού περιοδικού «The European» (εκδόσεις Chase Publishing Ltd. με έδρα το Λονδίνο), το ΤΑΙΠΕΔ αναδείχθηκε ως «Global FDI Program of the Year» για το 2018, μια διάκριση που είχε κερδίσει και το 2016, ως αναγνώριση του έργου του στην προσέλκυση ξένων, άμεσων επενδύσεων.

Σύμφωνα με τους κανόνες και της διαδικασίες του The European, δεν υπήρχε δική του λίστα με προτάσεις υποψηφίων, οπότε δεν έγινε κάποιου είδους εισήγηση ή αναφορά από τη συντακτική ομάδα του στο ΤΑΙΠΕΔ. Οι αναφορές των αναγνωστών ήταν αυθόρμητες.

Οι νικητές προκύπτουν μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία αποκλειστικά μεταξύ των συνδρομητών / αναγνωστών του περιοδικού. Οι συμμετέχοντες στην online διαδικασία είναι Πρόεδροι, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και Οικονομικοί Διευθυντές οργανισμών, τραπεζών, ιδρυμάτων, επενδυτικών κεφαλαίων, διεθνής επενδυτές κοκ. Κάθε συμμετέχοντας, ανάλογα την κατηγορία, κατονομάζει εταιρείες / οργανισμούς που θεωρεί ότι έχουν διακριθεί για το έργο τους.

Τα κριτήρια αξιολόγησης για το συγκεκριμένο βραβείο ήταν:
- Στρατηγική Ανάπτυξης Εθνικής Οικονομίας
- Εθνική Καμπάνια Προώθησης Ξένων Άμεσων Επενδύσεων
- Ευκαιρίες Απασχόλησης
- Αξιοπιστία Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων
- Δημιουργία Εθνικής Αξίας και
- Εταιρική Διακυβέρνηση.

 

Pin It

menoumespiti