Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα

tram

Αλλαγές στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Την Μ. Παρασκευή για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής ημέρας. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Για Μ. Σάββατο, για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Την Κυριακή του Πάσχα για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών», ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών». Το ίδιο ισχύει και για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Την Τρίτη του Πάσχα για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής, ενώ οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σε τροποποίηση - αναστολή ορισμένων τοπικών δρομολογίων και γραμμών του βασικού σιδηροδρομικού άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη, προχωρά το Μ. Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης.

Για τις υπόλοιπες μέρες των εορτών (εκτός του Μ. Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυξάνει την χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα.
Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό-ΗΣΑΠ

Τα δρομολόγια του Μετρό και του ΗΣΑΠ θα διέρχονται από τους σταθμούς από την Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα με μικρότερη συχνότητα λόγω των εορτών.

Πηγή: tovima.gr

eep logo