Η HELMEPA υποδέχεται τα νέα μέλη της

cruiseships royal carribean

Τη Royal Caribbean Cruises Ltd και δώδεκα πλοία της

 

Συνάντηση είχε στα γραφεία της HELMEPA, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου o κ. Μιχ. Δαλακούρας, Αναπληρωτής Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Πλοίαρχο Νικ. Παγώνη, Associate Vice President-Fleet Captain, Global Marine Operations της Royal Caribbean Cruises Ltd, ο οποίος του επέδωσε τις αιτήσεις εγγραφής στη HELMEPA της Εταιρείας και 12 κρουαζιερόπλοιων υπό τη διαχείρισή της. Ο Πλοίαρχος Παγώνης εκδήλωσε την εκτίμηση του στον εθελοντικό σκοπό και τα επιτεύγματα της HELMEPA, στα 35 χρόνια από την ίδρυση της.

Ο κ. Δαλακούρας εξέφρασε την ικανοποίηση όλων στη HELMEPA για την απόφαση της Royal Caribbean Cruises, από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιερόπλοιων παγκοσμίως, να εγγράψει πλοία στη HELMEPA.

Πιστεύουμε πως η συνεργασία HELMEPA - Royal Caribbean Cruises θα είναι αμφίδρομα εποικοδομητική. Η εθελοντική επιμόρφωση του ανθρώπινου παράγοντα που η HELMEPA προσφέρει θα συμπληρώσει το πνεύμα πρόληψης της ρύπανσης της Royal Caribbean, ενώ η HELMEPA θα στείλει τα μηνύματα της σε χιλιάδες ναυτικούς των κρουαζερόπλοιων.

eep logo