Αλ.Τσίπρας: Η ψυχή το πιο ισχυρό αποτρεπτικό όπλο!

tsipras kroustalis

«Ενέσεις αυτοπεποίθησης από τον πρωθυπουργό στο Λιμενικό Σώμα»

 

Με μια ομιλία συναισθηματικά φορτισμένη απευθύνθηκε σε στελέχη του Λιμενικού Σώματος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο έλληνας πρωθυπουργός μιλώντας στους στρατιωτικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του υπουργείου Ναυτιλίας την Πέμπτη το πρωί στάθηκε ιδιαίτερα στην ψυχική αυταπάρνηση που επιδεικνύουν, ιδιαίτερα τα στελέχη του Λιμενικού που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή. «Η ψυχή το πιο ισχυρό αποτρεπτικό όπλο!» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο οποίος, απευθυνόμενος προσωπικά στον κυβερνήτη του ΠΑΘ «Γαύδος» πλωτάρχη Σπύρο Κρουστάλη, τον συνεχάρη για την ψυχραιμία του, υπογραμμίζοντας ότι «η ψυχραιμία είναι γενναιότητα, ενώ η θρασύτητα δειλία».

Ο έλληνας πρωθυπουργός ακόμη υπογράμμισε ότι το Λιμενικό Σώμα, μαζί με τη δύναμη της Frontex, προασπίζουν, όχι μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά προς ανατολάς σύνορα, σώζουν ζωές και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το οργανωμένο έγκλημα, όπως αυτό εκφράζεται κατά καιρούς από ναρκέμπορους ή δουλέμπορους.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Ναυτιλίας


Attachments:
Download this file (Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στο ΥΕΝ.doc)ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Ναυτιλίας[ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Ναυτιλίας]56 kB

eep logo