Μία κοινωνικοπολιτιστική συνέργεια Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου και Ιδρύματος Κακογιάννη

idryma kakogiannh

Είσοδος ωφελουμένων σε όλες τις εκδηλώσεις του Ιδρύματος με 1€


Μία σημαντική και ουσιαστική συνεργασία ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου και του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης». Το Ίδρυμα, μετά από πρότασή του που ψηφίσθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, χορηγεί ειδική Πολιτιστική Κάρτα για όλους τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Με την κάρτα αυτή ο κάθε ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει οποιαδήποτε πολιτιστική εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Κακογιάννη (θεατρική, μουσική, κινηματογραφική κλπ) με εισιτήριο μόνο 1 ευρώ.
Τις προηγούμενες ημέρες η πρώτη ομάδα ωφελουμένων, σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, επισκέφθηκαν το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Ξεναγήθηκαν στο χώρο, συζήτησαν με τη διεύθυνση και τα στελέχη του Ιδρύματος και έδωσαν τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση της προσωπικής τους κάρτας που, ήδη, έχουν παραλάβει.
Οι ωφελούμενοι που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την Πολιτιστική Κάρτα, θα πρέπει να ζητήσουν σημείωμα από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες για να επισκεφθούν αυτοπροσώπως το Ίδρυμα και να προχωρήσει η σχετική διαδικασία έκδοσης.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε σχετικά:
«Το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» εδρεύει στα διοικητικά όρια του Δήμου μας και αποτελεί ένα πολιτιστικό οργανισμό υψηλού κύρους που τη τελευταία δεκαετία διοργανώνει γεγονότα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας.
Αισθάνομαι, λοιπόν, ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επιτυγχάνεται μία συστηματική συνεργασία στο πολιτιστικό και κοινωνικό πεδίο με υψηλό συμβολισμό. Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας δοκιμάζονται από την κρίση, αλλά δεν παραιτούνται από τη διάθεση να ζήσουν με ποιότητα στην καθημερινή ζωή τους, διατηρώντας την αξιοπρέπεια τους.
Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τη Διοίκηση του Ιδρύματος που προσφέρει την ευκαιρία σε πολλούς συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν ποικίλα πολιτιστικά γεγονότα με εισιτήριο ενός ευρώ. Ο πολιτισμός είναι παράγοντας κοινωνικής συνοχής και ο Δήμος μας το υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο».

• Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Μοσχάτο: 2109418655, Ταύρος: 2133426414
• Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη: Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 2103418550

 

 

eep logo