Έκτακτο: Έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου

london metro ekriksi

Πληροφορίες για τραυματίες

 

Έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:30 ώρα Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες.

Το περιστατικό, έλαβε χώρα στη στάση Parsons Green στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Οι συρμοί στο σημείο έχουν ακινητοποιηθεί και τα δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται.

Χρήστες του Twitter αναφέρουν ότι εξερράγη ένα λευκό μπιτόνι, το οποίο και φωτογράφησαν. Το εν λόγω μπιτόνι είναι μέσα σε μια σακούλα του Lidl.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι πολλά άτομα τραυματίστηκαν μετά την έκρηξη και από τον πανικό που ακολούθησε, καθώς ποδοπατήθηκαν. Υπάρχουν ακόμη αναφορές για επιβαίνοντες με εγκαύματα στο πρόσωπο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά και ασθενοφόρο, ενώ εκεί βρίσκονται και ένοπλοι αστυνομικοί.

Το μετρό του Λονδίνου τουίταρε ότι υπάρχει ένα περιστατικό στο σταθμό Parsons Green το οποίο και ερευνάται.

Η Αστυνομία από την πλευρά της περιορίστηκε να γράψει στο Twitter ότι «είμαστε ενήμεροι για ένα περιστατικό στο Parsons Green. Οι αξιωματικοί είναι σε επιφυλακή, περισσότερα σε λίγο».

Το... βρετανικό ΕΚΑΒ στο ίδιο κλίμα: «Είμαστε στο σημείο μαζί με την αστυνομία. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Είχαμε μια κλήση στις 08:21 και πληροφορίες ότι εκδηλώθηκε φωτία στο σταθμό του τρένο στου Parsons Green. Εχουμε στείλει δύο πυροσβεστικά».

Σοκαρισμένοι επιβάτες προσπάθησαν να αναζητήσουν πληροφορίες στο Twitter.

«Τι στο καλό συμβαίνει στο Parsons Green – ουδέποτε φοβήθηκα τόσο στη ζωή μου – μπορούν να βγάλουν μια ανακοίνωση;», έγραψε ένας.

Κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Τρόμος στο Parsons Green λόγω έκρηξης. Φωτιά σε τρένο. Κόσμος τρέχει να απομακρυνθεί από τον σταθμό.»

Πηγή: iefimerida.gr

eep logo