Η Marine Tours ανακηρύχθηκε ένα από τα κορυφαία “Brands with History”

ceo konstantinos oikonomou

Για την επιτυχημένη πορεία του και την προσφορά του στον κλάδο του τουρισμού για περισσότερα από 35 χρόνια, τιμήθηκε ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός Marine Tours

στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Brands with History», που διοργάνωσε το Ecali Club στις 5 Ιουλίου 2017.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η αναγνώριση του έργου των εταιρειών με λαμπρή ιστορία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς και να τονιστεί ο σημαντικός τους ρόλος στην προαγωγή της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η διάκριση αυτή αποτελεί επισφράγιση της δυναμικής πορείας της Marine Tours και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όραμα και την αποστολή της, που έχει παραμείνει συνεπής στο βάθος του χρόνου.

Η προσήλωση στην αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η εγγενής εξωστρέφεια της, οδήγησε στη ραγδαία εξάπλωση της εταιρείας στον ελλαδικό, και όχι μόνο, χώρο. Σήμερα, η Marine Tours έχει αναχθεί σε μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στη Νοτιανατολική Ευρώπη, έχοντας ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον κλάδο των επαγγελματικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Την τιμητική πλακέτα για την Marine Tours παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Kωνσταντίνος Οικονόμου ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο όρος “brands with history”, που υπογραμμίζει τη διάρκεια μιας εταιρείας στο χρόνο, μας τιμά ιδιαίτερα, κυρίως εν μέσω των απαιτητικών συνθηκών που βιώνει η χώρα μας. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι η διάκριση αυτή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά, το -γεμάτο προκλήσεις- επιχειρηματικό ταξίδι μας στον κόσμο!»

eep logo