Ολυμπιακός: Πήρε 15.000 εισιτήρια για το ματς με το Βόλο

Tη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στο ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ζητά και να παίρνει 15.000 εισιτήρια.

Όπως αναμενόταν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς, οι οποίοι ανακοίνωσαν χθες (16/3) πως θα διαθέσουν 15.000 εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς για τις ανάγκες τους, ενημερώνοντας παράλληλα και για τον τρόπο διάθεσης αυτών.

 

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ΠΑΕ Βόλος διευκρινίζει τα εξής:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε 15.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ως εκ τούτου οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αφορούν την σκεπαστή κεντρική εξέδρα, από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Μαγνησίας.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Θυμίζουμε ότι οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος Πέμπτη 16/3 και Παρασκευή 17/3 από τις 9.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) από τις 10.00 π.μ. έως τη 2.00 μ.μ. (από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα)».

eep logo