Σάκκαρη: «Θέλω τον τίτλο σε grand slam, το Νο1 θέλει χρόνο»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο ελληνικό ραδιόφωνο του SBS στην Αυστραλία για τους στόχους της, λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Australian Open.

Στο ερώτημα αν προτιμά τον τίτλο σε ένα grand slam ή το Νο1, η Μαρία απάντησε:

«Και τα δυο τα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, και τα δύο τα θέλω πάρα πολύ. Με τη διάφορα που έχουμε με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης θέλει χρόνο. Πέρυσι δεν είχα τις καλύτερες επιδόσεις μου στα Grand Slams, αλλά φέτος έχω κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, ενώ έχω μάθει και πολλά πράγματα από την περσινή σεζόν».

Για την πρεμιέρα της στο τουρνουά, η Σάκκαρη τόνισε πως περιμένει και πάλι το ελληνικό κοινό να κάνει… την διαφορά.

«Δεν μπορεί κανένας μας να έχει παράπονο από τους Έλληνες. Είναι απίστευτο αυτό που μας προσφέρουν σε κάθε αγώνα. Όσο περισσότεροι έρθουν, τόσο το καλύτερο. Πάντα οι πρώτοι γύροι στα Grand Slam είναι δύσκολοι, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι ήρεμη και θα περιμένω αύριο όλη την ελληνική κοινότητα στο γήπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σάκκαρη ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, όπως έπραξαν φέτος Μπάρτι, Κέρμπερ και Οσάκα.

«Όχι, δεν θεωρώ ότι είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, ούτε το έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή. Είμαι χαρούμενη εκτός γηπέδου, δεν μου λείπει τίποτα, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και μια πολύ υγιή σχέση. Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη βασικά, μου αρέσει που ταξιδεύω, που μπορώ και ζω αυτές τις στιγμές, όλα αυτά τα συναισθήματα μέσω του αθλήματός μου. Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα έκανα κάποια αλλαγή στη ζωή μου» απάντησε.

Πηγή: gazzzeta.gr

ETEKA_Desktop

eep logo