Μαρινέλλα- Ρέμος- Νικολόπουλος στο Κατράκειο

1 afisa remos marinella

Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντηγια τα 30 χρόνια του θεάτρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους θα συναντηθούν στη σκηνή. Σ' αυτή τη μουσική ξενάγηση, τον κύριο λόγο έχουν τα δικά τους τραγούδια.
Η Μαρινέλλα με τα πιο δυνατά και αγαπημένα τραγούδια της καριέρας της, επιλεγμένα με μεράκι αποτελούν τον βασικό κορμό του δικού της προγράμματος. Τραγούδια που θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί της.
Ο Αντώνης Ρέμος έχει διαλέξει τις πιο δυνατές του επιτυχίες, με τις πιο ιδιαίτερες και ευαίσθητες ερμηνείες του, που θα μας μαγέψουν για ακόμα μία φορά. Μαζί τους ο Χρήστος Νικολόπουλος

Εκτός από τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια έχουν και οι δυό τους μια κοινή συνισταμένη. Τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Η Μαρινέλλα, το αγαπημένο σεκόντο του Στέλιου, είναι το κατ 'εξοχήν άτομο που ήταν δίπλα του οκτώ χρόνια, στη ζωή και στο πάλκο και ο Αντώνης Ρέμος που τον είχε σαν πρότυπο, αφού τα πρώτα του ακούσματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τον Στέλιο. Στη συναυλία θα υπάρχει ένα αφιέρωμα και στα τραγούδια το Στέλιου με τίτλο «Όσο υπάρχεις θα υπάρχω»

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Τετάρτη 13 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Γενική είσοδος: 15 €

Προπώληση εισιτηρίων
Δημαρχείο Νίκαιας
Π. Τσαλδάρη 10
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων (4ος όροφος, ώρες 8.00-14.00)
Πληροφορίες: 213 2075289

eep logo