Η Yasmin Levy στο Κατράκειο

1 katrakeio levy

H ιέρεια των πολυπολιτισμικών ήχων και αισθήσεων η Yasmin Levy έρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Αττική, την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη. Η ίδια έγινε γνωστή με την ερμηνεία σεφαραδίτικης μουσικής, που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας. Έχει ταξιδέψει τραγουδώντας στην Ευρώπη, την Τουρκία, το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, μοιράζοντας ακούσματα από Ladino (Ισπανό-εβραϊκή μουσική), φλαμένγκο, αλλά και δικά της κομμάτια. Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με την Ελένη Βιτάλη, το Γιάννη Κότσιρα, το Γιώργο Νταλάρα αλλά και το Γιάννη Χαρούλη.
Η έναρξη της συναυλίας θα γίνει με την καλλιτεχνική κολεκτίβα ΠΛΕΓΜΑ.

Λίγα λόγια για το ΠΛΕΓΜΑ
Επτά νέοι καλλιτέχνες ,από διαφορετικά πεδία και με τελείως ξεχωριστές διαδρομές,συναντιούνται με κοινό σκοπό να φτάσουν ως την άκρη της κλωστής.
Οι ιστορίες του Παντελή Κυραμαργιού μετατρέπονται σε τραγούδια από τον ίδιο, πουερμηνεύει η Εύα Λαύκα. Στη συνέχεια η Αμαλία Θεοδωροπούλου και ο Θανάσης Φωτεινιάς ζωγραφίζουν τιςμελωδίες, ενώ οπτικές αναπαραστάσεις σκηνοθετούνται από τη θεατρική ομάδα «Ιδέα»των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή.Το ΠΛΕΓΜΑ στόχο έχεινα ξεδιπλώσει τις πολύπλευρες όψεις της ιδιαίτερης καλλιτεχνικής συνεύρεσης, σε μίαεξαιρετικά πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα μουσικό-θεατρική παράσταση στο πρώτο τους έργο «Ως Την Άκρη της Κλωστής».Το μουσικό τμήμα της κολεκτίβας συμπληρώνουν οι Αλέξανδρος Κούρος, Ιούλιος Κουτσογεωργίου, Νικόλας Μαύρος, Νίκος Σταδιάτης και Γιάννης Ταυλάς.

Τιμές εισιτηρίων: 20 € (προπώληση), 25 € (ταμείο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ
Π.Τσαλδάρη 10
4ος όροφος
Ώρες : 8.00 π.μ.-15.30
Πληροφορίες στο τηλ. 2132075342

Ticket Services
Εκδοτήριο Ticket Services –(Πανεπιστημίου 39 ,εντός της Στοάς Πεσμαζόγλου).
Online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνικά 210.7234567

eep logo