Σήμερα Πέμπτη 26/10 η μεγάλη γιορτή του Σινεμά

Όλες οι ταινίες με 2 ευρώ

Η «Γιορτή του Σινεμά» μας προσκαλεί να δώσουμε και φέτος ραντεβού στις κινηματογραφικές αίθουσες όλης της χώρας, για να δούμε όποια ταινία θέλουμε με την τιμή του εισιτηρίου να ορίζεται και πάλι στα 2 ευρώ σε όλες τις αίθουσες, για όλες τις προβολές. Πέρυσι, σημειώθηκε εισπρακτικό ρεκόρ, με 110.000 εισιτήρια, ενώ αναμένεται να αυξηθούν κι άλλο τα εισιτήρια απόψε, καθώς η »γιορτή» συνοδεύεται από την προβολή δέκα ταινιών.

Η ενέργεια αυτή διοργανώνεται από τους διανομείς κινηματογραφικών ταινιών και έχει την υποστήριξη των επιχειρήσεων των κινηματογραφικών αιθουσών πανελλαδικά.

Μάλιστα, σήμερα κάνουν πρεμιέρα και νέες ταινίες εχωρίζουν οι ταινίες «Τhe Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ, «Ένα Καινούργιο Αύριο» του Νάνι Μορέτι και το ντοκιμαντέρ «Πορεία προς τη Ρώμη» του Μαρκ Κάζινς, ενώ συνεχίζεται η αξιοθαύμαστη επική δημιουργία, «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού», του Σκορσέζε. Στα αξιοσημείωτα, η ψηφιακή και επετειακή επανέκδοση του αριστουργήματος του Κόπολα, «Ο Νονός», μίας από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

(ethnos.gr)

eep logo