Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Όταν ήμουν μικρή…

Μια παράσταση από την θεατρική ομάδα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων και σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού παρουσιάζει στον προαύλιο χώρο των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού την παράσταση "Όταν ήμουν μικρή…" την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 στις 6:30 το απόγευμα.

Εννιά γυναίκες, έγκλειστες στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, μοιράζονται παιδικές μνήμες που μπλέκονται με τις ενήλικες εμπειρίες τους και ξεδιπλώνονται μέσα από ποικίλες μελωδίες και ζωντανή μουσική.

Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens, με εμψυχωτές τον Φάνη Κατέχο και τη συνεργάτιδα της ομάδας, Ιωάννα Μπογδάνου σε στενή συνεργασία με τις συμμετέχουσες, στο ασφαλές περιβάλλον της ομάδας, οδηγήθηκαν μέσα από αυτοσχεδιασμούς και θεατρικά παιχνίδια σε μια παράσταση σχεδόν βιωματική. 

Η θεατρική ομάδα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού εκφράστηκε δημιουργικά, χτίζοντας σταδιακά την παράσταση "Όταν ήμουν μικρή…", συναντώντας ξανά το παιδί που ήταν κάποτε, εκείνο το παιδί που πάντα υπάρχει μέσα μας, αλλά ως ενήλικες πλέον το κρύβουμε παραπονεμένο κάπου στο βάθος της ψυχής μας.

Συντελεστές παράστασης
Σκηνοθεσία: Φάνης Κατέχος
Βοηθός σκηνοθέτης: Ιωάννα Μπογδάνου
Μουσικοί επί σκηνής: Χρήστος Παπαπαναγιώτου, Φίλιππος Πασσαλίδης
Φωτιστής: Νίκος Νίκου
Ενδυματολόγος: Μαριλένα Ράδου

 

 

 

 

 

eep logo