Οικογένεια Μπελιέ στο Cine Σβούρα

la famille belier

Παραμονές Χριστουγέννων και ο Ανοιχτός Κοινωνικός Χώρος ΣΒΟΥΡΑ θα παρουσιάσει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου την γαλλική κομεντί "Οικογένεια Μπελιέ" σε σκηνοθεσία Ερίκ Λαρτιγκό.
Παίζουν: Καρίν Βιάρ, Φρανσουά Νταμιέν, Ερίκ Ελμοσνινό, Λουάν Εμερά

Λίγα λόγια για την ταινία
Όλοι στην οικογένεια της Πολά είναι κωφοί εκτός από εκείνη. Όχι ότι αυτό είναι πρόβλημα: πέρα από τις πάμπολλες υποχρεώσεις τους στην οικογενειακή φάρμα, ο πατέρας της αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, η μητέρα της τον υποστηρίζει όσο μπορεί και ο 14χρονος αδερφός της είναι ερωτευμένος με την καλύτερή της φίλη!
Το μεγαλύτερο πρόβλημά της Πολά είναι η φοβερά πολυάσχολη καθημερινότητά της, αφού βοηθά την οικογένειά της στη φάρμα τους, είναι ο συνδετικός τους κρίκος με τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ γίνεται μέλος της σχολικής χορωδίας. Σύντομα έχει την ευκαιρία να εντυπωσιάσει τους πάντες με την υπέροχη φωνή της και ο καθηγητής της αποφασίζει να την προετοιμάσει για έναν διαγωνισμό τραγουδιού, που μπορεί να της εξασφαλίσει την είσοδο σε μια σπουδαία μουσική σχολή στο Παρίσι. Πώς, όμως, θα ακολουθήσει ένα όνειρο που δεν μπορεί να καταλάβει η οικογένειά της; Και πώς θα μπορέσει να τους αποχωριστεί;

Δείτε το τρέιλερ εδώ (http://wordpress.us6.list-manage.com/track/click?u=cb34886afa54552ee0c1c511c&id=93fc96b18c&e=8653a7ba99)

Ανοιχτός Κοινωνικός Χώρος ΣΒΟΥΡΑ
Π. Τσαλδάρη 123 και Καισαρείας, Νίκαια

eep logo