"Sinatra always Rocks on Christmas" στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά!

sinatra rocks on christmas

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πειραιά ΕΦΤΑ διοργανώνει μια μοναδική βραδιά με τον Σταύρο Ρωμανό & τους Swingers σε ένα μουσικό χριστουγεννιάτικο κάλεσμα που θα μας ταξιδέψει στους ρυθμούς της Jazz & του Frank Sinatra σε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του θρυλικού Frank Sinatra.

Τα καλύτερα τραγούδια του μεγαλύτερου τραγουδιστή του 20ου αιώνα, «σύμβολο» της Αμερικάνικης κουλτούρας, από το Major Bowes Amateur Hour talent show του 1933 και τις ορχήστρες του Jarry James και Tommy Dorsey μέχρι τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του ’70 καθώς και ένα μικρό pop feel από τη νέα δουλειά του Σταύρου Ρωμανού All Stars Jazz με πολλές εκπλήξεις..!

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς θα μετατραπεί ξανά σε ένα glamorous concert hall με πολύ swing feel και εκρηκτική διάθεση που μόνο μία big band μπορεί να προσφέρει.

Οι Swingers, προέρχονται από τη μεγάλη ορχήστρα (Love Affair Big Band) που ο ίδρυσε ο Σταύρος Ρωμανός το 2005, αναβιώνοντας τη χρυσή εποχή του swing. Μία πρωτόγνωρη δουλειά για τα Ελληνικά δεδομένα στην οποία ως τώρα έχουν συνεργαστεί πάνω από 60 μουσικοί από την αφρόκρεμα των πνευστών και της jazz στην Αθήνα.

Τόπος: Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά
Ώρα Έναρξης: 10.00 μ.μ.
Τιμή Εισόδου: 15€ (Είσοδος-Ποτό-Σνακ)
Προνομιακή Τιμή για τους Φίλους της ΕΦΤΑ: 10€
Κρατήσεις 6932388310-6985110734/info@koinsep-efta.gr

Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας στο parking (χρέωση 5 ευρώ για όλο το βράδυ)

Μέρος των εσόδων θα διανεμηθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά & στο Χαμόγελο του Παιδιού.

eep logo