«Γυναίκες Κυρίες» του Ανδρέα Χατζηανδρέου

chatziandreou afisa half

Επίσημη παρουσίαση στο TheProject - Βοήθεια για την Ουκρανία

H παρουσίαση του νέου του single του Ανδρέα Χατζηανδρέου «Γυναίκες Κυρίες» θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου στον πολυχώρο «The Project» σε μια φαντασμαγορική βραδιά με παράλληλη παρουσίαση και του νέου του video clip.

Σε μια περίοδο όπου πλήττεται ιδιαίτερα η μουσική και η τέχνη, ο ερωτικός ερμηνευτής Ανδρέας Χατζηανδρέου πραγματοποιεί δυνατό come back και αφήνει ηχηρό αποτύπωμα στη μουσική σκηνή με σφραγίδα Γιώργου Μουκίδη, υπό τη σκέπη της κορυφαίας δισκογραφικής εταιρείας Heaven.

Με τίτλο «Γυναίκες Κυρίες» το βγαλμένο από μεσαιωνικό παραμύθι video clip έκανε πρεμιέρα στο κανάλι της Heaven στο Youtube, την ημέρα της γιορτής της Γυναίκας και χιλιάδες χρήστες το παρακολούθησαν μέσα σε λίγες ώρες, θεμελιώνοντας την επικείμενη επιτυχία.

Κατά την επίσημη παρουσίαση, που θα είναι ανοιχτή στο κοινό, θα παρευρεθούν όσοι συνέβαλαν στη νέα δημιουργία, γνωστοί καλλιτέχνες, εκπρόσωποι των MME, αλλά και καταξιωμένοι μουσικοί που θα συνοδεύσουν τον καλλιτέχνη στην ζωντανή πρεμιέρα του νέου single αλλά και σε άλλες ερμηνείες πολύ γνωστών επιτυχιών, που αναμφίβολα θα συμπαρασύρουν τους θεατές σε μια ποιοτική βραδιά ψυχαγωγίας και γλεντιού διάρκειας δύο ωρών.

Μαζί του στη σκηνή ο εξίσου ταλαντούχος, πολύ καλός φίλος και για χρόνια συνεργάτης του, Μάνος Μαραγκουδάκης για να προσφέρουν στους παρευρισκόμενους από κοινού ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.

afisa gia after roloi brothers portnews kudos 1

Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι η εκδήλωση έχει και ανθρωπιστικό πρόσημο. Στον χώρο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

Τετάρτη 6/4/2022
Πολυχώρος "The Project" (Σπηλιωτοπούλου 3 Πειραιάς)
Έναρξη: 21:30
Τηλ. κρατήσεων: 6948501529